SC Luftfilter - Luftfilter och ventilationsfilter gjorda i Sverige

Påsfilter

Påsfilter från SC LUFTFILTER har ett mycket brett användningsområde, de passar lika bra i fastigheter som för industriellt bruk. Filtren har kapacitet att ta upp stora mängder partiklar och luftsmuts vilket ger en god innemiljö. Dess låga tryckfall säkerställer dessutom god driftsekonomi. Filtren har hög temperatur och fuktbeständighet samt uppfyller väl de normer som svarar mot EN 779:2002 och EUROVENT 4/5.
Samtliga påsfilter kan levereras i standard samt specialdimensioner efter kundens önskemål i filterklasserna M5 till F7 i syntetfibermedia eller M6 till F9 i microglasfiber.

GREEN LINE -Vårt mest miljövänliga alternativ.
Ramen består av kvistfritt trä nertorkat till 8%. Ramens utformning och exakta gering skapar ett mycket vridstyvt och stabilt filter som är helt återvinningsbart genom förbränning.

BLACK LINE -För miljöer som ej får innehålla organiskt material.
Med ram i återvinningsbar plast är detta det bästa alternativet till tex livsmedel och läkemedelsindustrin. Ramens konstruktion med speciella hörn skapar ett filter som är stabilt även vid “stora dimensioner”.

Påsfilter M5-F7 Syntet

Påsfilter med detta nyutvecklade syntetiska filtermedia kan med fördel användas för filtrering av till och/eller frånluft i ventilationsanläggningar. Filtermaterialet består av 3 skikt och har trots sitt låga tryckfall mycket god avskiljningsförmåga under hela filtrets livslängd. Ett filter med mycket hög mekanisk resistens som klarar upp till 100% RH.Datablad påsfilter M5 Syntet

Datablad påsfilter F6 Syntet

Datablad påsfilter F7 Syntet


Påsfilter M6-F9 Microglas

Påsfilter med filtermedia av microglas är ett välbeprövat och kostnadseffektivt filter. Filtrets låga tryckfall i kombination med hög stoftupptagningsförmåga ger ett mycket brett användningsområde. Microglas F7 och F9 passar också bra som förfilter till Hepa och microfilter.Datablad påsfilter M6 Glas

Datablad påsfilter F7 Glas

Datablad påsfilter F7 Glas Eco

Datablad påsfilter F9 Glas


Påsfilter M5 VZ Syntet

Mediumfilter med mycket hög stofthållningsförmåga.
Dessa filter används vanligen som frånluftsfilter inom industrin och har hög stofthållningsförmåga.
Används t.e.x för avskiljning av svetsrök i frånluftssystem.

SCANDCENTER AB
Fordonsgatan 7
534 50 VARA

0512 - 650 700
info@scandcenter.se
Vänföretag Barncancerfonden 2018